Wie zijn wij Meer dan 50 jaar specialist in het inrichten van bibliotheken

Bomefa is al meer dan 50 jaar specialist in het inrichten van bibliotheken. Niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten heeft zij haar sporen verdient. Diverse projecten zijn gerealiseerd in België, Groot-Brittannië en Noorwegen. Het werkveld ligt op het gebied van openbare bibliotheken, onderwijsbibliotheken, landelijke concepten en niet-openbare bibliotheken.

Eigen productie Alle details zijn belangrijk

De eigen productiefaciliteiten maken een korte levertijd, constante hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid mogelijk. Ook de montage, verhuizing en nazorg worden door Bomefa verzorgd. Ons kwaliteitssysteem is al sinds 1994 gecertificeerd volgens ISO. Sinds 2004 beschikken we bovendien over de nieuwste versie van het ISO managementsysteem: ISO 9001:2008. Het milieu beheersysteem is gecertificeerd volgens ISO 14001:2004.

Betrokken mensen De juiste mensen op de juiste plek

De ‘roots’ van Bomefa liggen in de productie. Daar vindt u betrokken en ervaren specialisten, de beste productiemethoden en heldere processen. De binnendienst, werkvoorbereiders, projectleiders en accountmanagers staan altijd voor u klaar om uw project van A tot Z te begeleiden. Met trots, passie en enthousiasme wordt gewerkt om het beste resultaat te behalen.

Turnkey Van idee naar realisatie

Voor Bomefa Bibliotheekinrichtingen is het ontwerpen, inrichten en begeleiden van bibliotheken dagelijks werk. Bomefa heeft de kennis, capaciteit en de juiste mensen beschikbaar om de nieuwe inrichting van de bibliotheek van het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering in goede banen te leiden. Met oog voor detail, efficiency en binnen het gestelde budget zodat de bibliotheek weer snel toegankelijk is voor haar publiek.

Andere dienstenArchiefinrichtingen en dealerproducten

Naast het inrichten van bibliotheken is de Bomefa Groep ook actief in archiefinrichtingen en levert dealerproducten voor kantoor- en schoolinrichters. Meer hierover kunt u lezen door op onderstaande knoppen te klikken. U wordt dan naar een andere website geleid.