Ontwerp / Studio / Architecten

Nadat het programma van eisen is doorgesproken met de klant, accountmanager en architect gaan we over tot het maken van een plan. In het interieurplan worden de volgende zaken meegenomen: capaciteit van de boeken, routing, vloer- wandafwerking, verlichting en signalisatie.

EromesMarko werkt met verschillende architecten. Het kan zijn dat u zelf al een interieurarchitect heeft waar u graag mee samenwerkt, dan slaan we samen de handen ineen. We hebben ook interieurarchitecten in huis die creatieve en praktisch uitvoerbare concepten kunnen ontwikkelen. Ook bieden we de mogelijkheid om samen met u naar een passende architect te zoeken. EromesMarko heeft al met veel externe architecten samengewerkt. Dit is allemaal afhankelijk van de vraagstelling van de klant.

Onze werkwijze is als volgt: We starten met het Voorlopig Ontwerp (VO) dat we in 3D aan de klant presenteren. Naar aanleiding van deze presentatie krijgt de klant per email sfeerimpressies en plattegronden zodat men dit intern kan bespreken. Na terugkoppeling wordt het Voorlopig Ontwerp omgezet naar een Definitief Ontwerp waarbij ook de definitieve signalisatie en kleurstelling is bepaald.

Onze producten zijn nooit uitontwikkeld. Voortdurend breiden we ons assortiment uit met nieuwe producten en mogelijkheden. Soms ingegeven door innovaties in materialen, verbeterde productiemethoden of veranderende eisen, maar meestal komen ze tot stand door te luisteren naar de wensen en ervaringen van onze gebruikers. Doordat we zelf ontwerpen en produceren, kunnen we al deze signalen omzetten in nieuwe en betere producten.